La pluja obliga a suspendre el primer dia del Reus Music Festival

per: Redacció, Paula Montalvo

Aquest divendres tenien lloc els concerts de Shinova, Siloé i La Casa Azul en un Reus Music Festival que demà continua amb Oques Grasses com a gran atracció

Després d’un divendres passat per aigua, la tarda semblava que donava una treva, però al capvespre ha tornat la tempesta. Un aiguat ha caigut al Parc de la Festa a quarts de nou del vespre el que ha obligat a endarrerir l’obertura de portes de la primera jornada del Reus Music Festival.

Aquest divendres era el torn dels concerts més pop amb la participació de La Casa Azul, Siloé i Shinova. Tres concerts que arrancaven a les 21.00 h i que prometien una nit d’eufòria. Ara bé, tot i que en un principi els organitzadors del festival s’han plantejat de mantenir la programació, finalment els tècnics han recomanat que, per seguretat, se suspenguessin els concerts.

Amb tot, el festival s’ha compromès a retornar els diners de les entrades al llarg dels propers dies.

El Reus Music Festival continua

El Parc de la Festa serà escenari aquest dissabte, si el temps ho permet, d’una altra jornada de concerts. En aquest cas d’Elena Garcia i Boye i també Oques Grasses. Diumenge també està previst una jornada festiva per bé que la previsió meteorològica apunta, de nou, pluja.

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS