Últimes notícies:

Adjudicats els lots per executar el tercer tram de carril bici entre Reus i Cambrils

per: Redacció

Les obres, que haurien d’acabar el 2026, acabaran de connectar els dos municipis a peu i en bici

Tal com està previst, a inicis d’estiu haurien de començar les obres del tercer tram del carril bici de la carretera de Misericòrdia, la TV-3141. Concretament, del darrer tros, que ha de connectar la urbanització d’Aigüesverds amb la rotonda de l’A7 de Cambrils.

En total, 12 empreses s’han presentat al concurs públic per aquest tram, dividit en dos lots: un per a l’obra civil i un altre lot per a la senyalització, l’abalisament i les defenses. Aquesta mateixa setmana s’ha adjudicat el primer lot a l’empresa M. y J. Gruas SA, per un import de 2.779.697,56 euros i un termini de 18 mesos. El segon lot l’ha guanyat Segusenyal SL & Servidel SLU amb un pressupost de 325.258,98 euros i un termini de 2 mesos.

Les obres haurien d’acabar el 2026 i amb aquest últim tros enllestit permetran connectar els dos municipis, a peu i en bicicleta, amb una via en paral·lel a aquesta carretera TV-3141. El tercer tram és de 4,4 quilòmetres i el total dels tres trams és de 6,7 quilòmetres. El pressupost total sumarà uns 7 milions d’euros.

Un nou carril bici projectat a la ciutat

Precisament, aquest mateix divendres la junta de Govern Local ha aprovat el projecte de construcció d’un carril bici bidireccional al costat est del carrer de Recasens i Mercader, a tocar de l’Estadi Municipal. Una via que connectarà amb el carril ja construït a l’avinguda de Falset.

La construcció d’aquesta nova via provocarà canvis en la disposició actual de part d’aquesta zona de la ciutat. El projecte preveu un pressupost d’execució de l’obra de 342.250 euros, amb IVA inclòs.

AGENDA

RELACIONATS