Últimes notícies:

Històries de l’exili i el cant coral, protagonistes de l’obra ‘Carn Humana’

per: Mireia Jansà Mata

L’Orfeó Reusenc està preparant aquesta obra de producció pròpia que vol narrar, cantar i donar veu a les vivències personals dels que van haver d’exiliar-se després Guerra Civil Espanyola

El cant coral serà un dels protagonistes de la nova producció de l‘Orfeó Reusenc, que amb un equip artístic format per una quarantena de persones interpretaran l’obra ‘Carn Humana’. La història explica l’experiència de l’exili després de la Guerra Civil Espanyola i ho fa a través de cançons, poesies i reflexions d’aquells que van viure en primera persona els camps de concentració. L’espectacle, dirigit pel músic reusenca Albert Galcerà, engloba diverses disciplines artístiques, com ja és habitual en les produccions de l’Orfeó Reusenc.

Una obra que va engegar motors durant la pandèmia i que compta amb un gran nombre de col·laboradors de l’Orfeó com Lourdes Domènech en la direcció artística o Rosa Jové com a responsable de vestuari i atrezzo.

L’obra es podrà veure el dissabte 25 de maig i diumenge 26 i les entrades ja estan a la venda. El divendres previ a l’estrena es portarà a terme una lectura dramatitzada basada en el llibre ‘Viure sota les bombes. Els bombardeigs a Reus 1937-1939′ i l’historiador Joan Navais realitzarà la xerrada ‘Reus i exili republicà de 1939’.

AGENDA

RELACIONATS