Últimes notícies:

Arrenca la 4a edició de la incubadora TIC i FoodTech de REDESSA amb nous projectes

per: Redacció

En total 10 projectes nous i 5 d’edicions anteriors rebran un assessorament personalitzat

Arriba la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech, una iniciativa per impulsar empreses emergents del territori amb un vessant tecnològic. La proposta va néixer després de la Covid amb la voluntat de reactivar l’economia de quilòmetre 0. Durant totes les edicions s’han escollit 40 projectes de les més de 100 empreses que s’hi han presentat en aquests quatre anys.

Enguany seran un total de 10 projectes els inclosos en la incubadora. D’aquests, 4 són de l’àmbit agroalimentari, sector que es vol potenciar al territori. Com en les edicions anteriors, els projectes escollits participaran en 8 seminaris individualitzats on es donarà un assessorament a mesura per cada start up.

Es recuperen cinc projectes

Pel que fa a les novetats d’enguany es recuperaran cinc projectes que ja han participat en edicions anteriors per tal que passin a una fase d’acceleració. A banda també es vol potenciar la comunicació d’aquestes idees.

En relació amb les novetats, també s’impulsarà un projecte en què emprenedors que hagin passat per la Incubadora expliquin la seva experiència a alumnes de secundària. Aquesta iniciativa vol reivindicar l’emprenedoria del territori.

AGENDA

RELACIONATS