Últimes notícies:

El circ ja inunda els carrers de Reus

per: Mireia Jansà Mata

La fira del circ de Catalunya ha celebrat el seu primer dia d’espectacles on ha comptat amb l’acte institucional i també diversos espectacles que s’han celebrat principalment al centre de la ciutat

El Centre Cultural Castell del Cambrer ha estat l’escenari que ha donat el tret de sortida a aquesta edició del Trapezi, amb l’acte institucional, una novetat en la ubicació que ha agradat tant a l’organització com als assistents per la proximitat amb el centre de la ciutat i els espectacles que s’han celebrat durant el primer dia de fira. L’acte també ha comptat amb parlaments de les dues directores, Alba Sarraute i Cristina Cazorla.

Durant l’acte institucional també s’ha pogut fer un tast de l’espectacle Les finestres d’una habitació de Martí Soler, artista que també ha actuat més tard a la plaça Sant Pere. La Grutesca a la Sala Polivalent de la Palma o Duelo a la plaça Baluard han estat alguns dels altres espectacles que han format part d’aquesta primera tarda de Trapezi.

A les 22.00 h començava la primera representació a la plaça Mercadal amb Desprovisto de la Companyia Uparte, un espectacle de dansa contemporània i acrobàcia que vol plasmar l’eterna cerca per deslliurar-nos de les aparences, els prejudicis i els rols, mostrant-nos nus i vulnerables al món. El Trapezi d’aquest dimecres ha acabat amb el tradicional Cabaret a la carpa del Parc Sant Jordi, un espectacle que es podrà veure cada nit de la fira.

El Trapezi a Canal Reus

Per altra banda, Canal Reus emetrà íntegrament l’espectacle Pròxima Centauri de l’artista Oriol Borràs el dissabte 11 de maig a partir de dos quarts d’onze de la nit. Una representació que es podrà seguir per LaXarxa+.

AGENDA

RELACIONATS