Exitós campus d’estiu del CFS Reus

per: Sergi Hernández

El casal esportiu rep una vintena d’infants per setmana, aproximadament. La tecnificació del futbol sala i l’entreteniment en els jocs tradicionals, les activitats més destacades

Com ja va sent habitual durant l’època estival, el poliesportiu de l’Alberich i Casas de Reus acull a una gran quantitat de nens i nenes entre la franja dels 6 anys fins als 14-15 de la mà del CFS Reus, el Club Futbol Sala Reus.

Catàleg d’activitats del campus d’estiu

Primerament, l’objectiu de tots ells és poder aprendre i perfeccionar la tècnica i tàctica del futbol sala d’una manera divertida envoltada de companys. A més a més, després de l’estona de refrigeri, els infants també juguen tots plegats a algun joc més tradicional, aquestes activitats clàssiques fan que entre els integrants es creïn nous vincles i, per tant, noves amistats.

Tal com ha comentat un dels monitors d’aquest campus, Sergio Flor, s’intenta alternar el futbol sala amb els jocs tradicionals, de forma totalment lúdica, perquè la canalla pugui gaudir. I, finalment, s’enfronten dos equips per fer un partidet abans de finalitzar la jornada.

Rebuda del casal del Club Futbol Sala Reus

Enguany, l’acollida d’aquest casal esportiu ha estat, diuen, realment molt bona. Tot i una petita baixada de participants en aquesta darrera setmana de juliol, les primeres tres va haver-hi uns 20-25 alumnes setmanalment. És per això, que els responsables es mostren molt contents per la rebuda que ha tingut el campus d’estiu del 2024.

AGENDA

RELACIONATS