Moció de censura contra Rosa Lucas a la Unió de Botiguers

per: Redacció

Els associats tenen ara 15 dies per presentar una candidatura alternativa. De no forjar-se’n cap, Rosa Lucas continuaria a la presidència de l’entitat

Rosa Lucas
Imatge d’arxiu de Rosa Lucas durant una entrevista amb Canal Reus

Aquest dijous al migdia, en una assemblea extraordinària, ha tirat endavant una moció de censura contra la presidenta de la Unió de Botiguers, Rosa Lucas. Lucas encapçala l’entitat des de l’abril del 2023, després que l’anterior presidenta, Meritxell Barberà, deixés el càrrec per sumar-se a la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals.

Des d’aleshores, les veus contràries a Rosa Lucas en el si de l’entitat comercial no han parat de créixer. La presidenta assegura que la situació s’està magnificant i que l’únic que ha succeït és que s’ha obert un termini per a la presentació d’una candidatura alternativa. Els associats tenen 15 dies ara per constituir-la. Si no s’assoleix aquesta fita, Lucas continuarà sent la presidenta de l’UBR.

Un extrem que no sorprendria que quallés en els dies vinents, atenent el fet que les persones contràries a la manera de liderar l’entitat de Lucas fa temps que s’estan organitzant.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS