Poca afluència d’usuaris el primer dia de funcionament dels busos de Renfe

per: Mireia Jansà Mata, Clara Marquiegui

Els autobusos surten de l’estació de trens de Reus en tres franges horàries i arriben fins a Sant Vicenç de Calders

Després de les reclamacions dels usuaris i de l’Ajuntament de Reus, aquest dijous Renfe ha posat a disposició dels que volen anar fins a Barcelona nou autobusos que connecten la capital del Baix Camp amb Sant Vicenç de Calders.

Són autobusos que surten de tres en tres, en tres franges horàries, a les 5:30 h, a les 6:10 h i a les 7:55 h. També, al vespre, des de Sant Vicenç i fins a Reus, a les 19 h, a les 21 h i a les 22 h.

En aquest primer dia, la poca demanda ha obligat que cinc d’aquests autobusos hagin marxat literalment buits. Per als que sí que han volgut fer-ne ús, l’esperança és a la carretera després de dues setmanes de viatges eterns fins a Barcelona.

Una vegada més, els usuaris creuen que ha faltat informació

Els usuaris insisteixen que no hi ha hagut informació des de Renfe d’aquest nou servei alternatiu per carretera, una situació que creuen que explica el nombre de viatgers que han tingut els autobusos el primer dia. Per altra banda, Renfe també posat a disposició diversos informadors a peu de carrer per tal de resoldre els dubtes als usuaris.

AGENDA

RELACIONATS