Últimes notícies:

Milers de nens i nenes gaudeixen del circ amb el ‘Trapezi a les escoles’

per: Mireia Jansà Mata

L’activitat, emmarcada dins de la Fira Trapezi, ha tornat a la carpa del Parc Sant Jordi amb l’objectiu de fomentar les disciplines de circ entre els més petits

Amb l’objectiu de fomentar el món el circ des de ben petits es porta a terme el Trapezi a les Escoles durant els dies de la fira. Una proposta que enguany ha canviat el format dels darrers anys i és que aquesta activitat del Trapezi ha tornat a la carpa del Parc Sant Jordi, en comptes de repartir espectacles en diversos centres educatius de la ciutat.

D’aquesta manera prop de 2.400 nens i nenes de 25 escoles de Reus han passat per aquesta carpa repartits en 4 sessions diferents, tot plegat per gaudir del circ.

Enguany l’actuació ha anat a càrrec de la companyia Sabanni amb l’espectacle “Amb P de Pallasso”. Un pallasso que fa més de 25 anys que fa riure i deixa bocabadats tant als més petits com als més grans.

Les sessions del Trapezi a les Escoles ja han finalitzat, però la fira seguirà fins aquest 11 de maig amb desenes d’espectacles.

El Trapezi a Canal Reus

Per altra banda, Canal Reus emetrà íntegrament l’espectacle Pròxima Centauri de l’artista Oriol Borràs aquest dissabte a partir de dos quarts d’onze de la nit, una representació que també es podrà veure per LaXarxa+.

AGENDA

RELACIONATS