Últimes notícies:

La segona edició de la festa modernista de Reus serà a la tardor

per: Miquel Ferrer

Enguany s’ha pogut ampliar la festa tres dies i tindrà lloc l’últim cap de setmana de setembre

La ciutat de Reus celebrarà la segona edició de la festa modernista a finals de setembre. Enguany, la data s’ha triat el més proper a la tardor possible i els preparatoris han començat molt abans respecte a la passada edició, amb la intenció de fer créixer la festa i millorar la seva qualitat i rigorositat.

Com a novetats, aquest any la festa no només es quedarà a la plaça del Mercadal, sinó que s’han afegit noves ubicacions. Algunes de les activitats es faran als carrers Monterols, Llovera i Sant Joan, i també a les places Prim i Doctor Sabater.

Novetats en el format

Per aquesta edició i dins d’aquest creixement, s’ha eliminat l’espectacle nocturn de la passada edició per poder incloure més espectacles de petit format. També es contarà amb la col·laboració dels teatres de Reus i grups de recreació històrica de dins i fora de la ciutat.

D’altra banda, l’estilisme serà obra de la modista Ana de la Cruz, qui oferirà diversos tallers durant el mes de juny per a tota aquella gent que vulgui participar en la festa i vestir a l’estil del segle XX. La voluntat de l’ajuntament és que tant el comerç com la ciutadania, es pugui adaptar a la festa però mantenint un rigor històric.

Una de les intencions de l’ajuntament, és obrir al públic el patrimoni modernista de la ciutat durant la festa, com una atracció més per qui vulgui participar i visitar la ciutat.

També com a novetat, la ciutat convidada enguany serà Terrassa, com una manera de reforçar vincles entre ciutats amb herència modernista.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS