Últimes notícies:

El Càmping Joan de Cambrils guanya un premi al millor restaurant de càmping

per: Redacció

Aquests guardons, atorgats pel Club Internacional ACSI, són un dels reconeixements més prestigiosos del món del Càmping a Europa

El Càmping Joan de Cambrils ha aconseguit el premi ACSI AWARD 2024 al càmping amb millor oferta de restauració espanyola amb els seus tres espais gastronòmics: el Xiringuito Restaurant del Mar, el Restaurant Internacional i la guingueta Km 0.

Aquests premis anuals atorgats pel Club Internacional ACSI són un dels reconeixements més prestigiosos del món del Càmping a Europa. El guardó és molt reconegut dins del món dels campistes, i atorga una garantia de qualitat i un indicador que els clients valoren i tenen en compte a l’hora de triar les seves vacances.

En aquesta nova edició, els campistes (unes 80.000 votacions de clients de càmpings de tota Europa) han tornat a respondre massivament i han votat pels seus càmpings preferits en diferents categories durant tot l’any 2023 i gener 2024, i en total, s’han atorgat 120 ACSI AWARDS a tota Europa.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha afirmat que el sector del càmping a Cambrils és un referent a nivell català, amb una oferta de 7.086 places i uns establiments especialitzats i certificats amb el segell de Turisme familiar, que posicionen el municipi al capdavant de les destinacions turístiques catalanes amb oferta certificada de qualitat.

AGENDA

RELACIONATS