Últimes notícies:

Els bars de Reus tornaran a omplir-se de ciència amb el festival ‘Pint of Science’

per: Mireia Jansà Mata

Es tracta d’una proposta de divulgació científica que busca apropar la ciència a la societat a través de breus xerrades d’investigadors en establiments de restauració

Fer divulgació científica en l’ambient informal i distès d’un bar, aquest és el tret característic del festival Pint of Science’. La proposta vol fomentar el coneixement i despertar la curiositat per la ciència entre la ciutadania i és per això que diversos establiments de restauració acolliran breus xerrades de la mà d’investigadors de la URV i altres institucions de recerca del territori.

Es tracta d’una activitat que es fa simultàniament a 26 països de tot el món. A Tarragona i a Reus fa set anys que s’organitza de la mà de l‘Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona i enguany amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus.

El Cafè Teatre i l’As de Copes són els dos establiments de la capital del Baix Camp que acolliran aquesta proposta del 13 al 15 de maig per omplir el territori de coneixement i ciència. L’esdeveniment és gratuït i el programa complet, ja es pot consultar a la web del festival.

AGENDA

RELACIONATS