Últimes notícies:

L’edició 2024 del congrés IFMOP arriba a Europa i fa parada a Reus

per: Miquel Ferrer

La visita s’ha centrat en el centre social El Roser com un exemple de transformació arquitectònica

La setena edició del Fòrum Internacional de Recerca sobre Propietats Multipropietàries s’ha celebrat aquest any al Camp de Tarragona i de la mà de la Universitat Rovira i Virgili. La ciutat de Reus ha estat una de les destinacions que els congressistes han pogut visitar pel seu valor arquitectònic.

El congrés estudia les possibilitats de viure en comunitat i com l’arquitectura s’adapta a les necessitats i demandes dels residents. En el cas de Reus, la visita s’ha centrat en el centre social El Roser, precisament com un exemple de transformació i de com adaptar l’arquitectura a una nova funció.

La visita també ha inclòs altres parades com el cementiri municipal i un Tour a través de l’arquitectura modernista de Reus.

Prestigi internacional

En total, el grup està format de trenta-sis ponents d’onze països diferents repartits arreu del món. Des de la Universitat, celebren l’impacte internacional que aquest congrés pot aportar al territori, i que s’hagi escollit el Camp de Tarragona per acollir la primera vegada del Fòrum dins d’Europa.

AGENDA

RELACIONATS