Una revetlla amb petards per a tothom

per: Miquel Ferrer

Les botigues de focs artificials es preparen per un gran nombre de vendes en una revetlla on sembla que també triomfaran els petards silenciosos perquè tothom hi pugui gaudir

Per aquesta revetlla de Sant Joan, i coincidint que el festiu cau en dilluns, les botigues de focs artificials es preparen per un nombre de vendes que tot apunta a que superarà al any anterior. Les claus d’aquest èxit es troben en que no hi ha hagut un augment significatiu en els preus dels petards, i que sembla que el bon temps acompanyarà les ganes de festa.

Revetlla

Petards silenciosos per gaudir de la revetlla

Tot i que el soroll de la pirotècnia sembla part de la tradició de Sant Joan, enguany també han començat a tenir demanda els anomenats petards silenciosos. Aquests tipus de focs prioritzen la lluminositat al soroll, i són molt menys estressants i lesius per als animals, però també per a persones amb condicions d’hipersensibilitat auditiva o trastorns de l’espectre autista.

Un altre dels productes del qual s’ha incrementat la demanda son les bengales de fum. Un producte que enguany pot requerir d’una autorització en certs punts de venda, per tal d’evitar que se’n faci un ús inadequat o maliciós.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS