Golejada per tornar al play-off

Ian Martínez per partida doble i Aitor Serrano han estat els golejadors del Reus a Nou Barris (0-3).

Victòria balsàmica per canviar la dinàmica i per confirmar que el Reus ja és un altre equip lluny de l’Estadi. Marc Carrasco ha plantejat un partit amb més defenses de l’habitual en un dels camps més complicats de la categoria. I el dia que els ganxets han sortit amb més defenses, els roigs-i-negres han estat més encertats al davantIan Martínez s’ha estrenat com a golejador amb una rematada des de l’interior de l’àrea petita al minut 19 (0-1). Tot i tenir diverses opcions per fer el segon, el marcador no s’ha mogut fins a la segona part.

Sentència i tres punts importants

Al cap de quinze minuts de la segona part, Aitor Serrano ha rematat a la perfecció un u contra u davant del porter visitant i ha encarrilat l’enfrontament (0-2). Un partit que ha sentenciat Martínez en el tram final del duel (0-3). Triomf merescut que ha de representar un punt final a la mala ratxa de resultats de les darreres setmanes. El Reus és cinquè amb 30 punts, i la pròxima setmana jugarà contra el Peralada a l’Estadi.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero