Oques Grasses, cap de cartell del nou festival de música de Reus

per: Laura Roig

El RMF comptarà amb grups referents del panorama musical indie i pop estatal, que actuaran els dies 6 i 7 de setembre

Sota les cicles RMF, Reus Music Festival, s’ha presentat el nou festival que aplegarà, al Parc de la Festa, grups i cantants destacats del panorama musical indie i pop estatal. El festival arrencarà el 6 de setembre amb els grups Siloé, Shinova i La Casa Azul, i continuarà l’endemà dissabte amb Boye i Oques Grasses com a cap de cartell. El diumenge tindrà lloc el Paripé, un espai festiu amb vermut, música i tardeo.
A part de l’escenari principal, hi haurà l’espai Village, amb gastronomia local i market, a més de l’actuació de cantants, sobretot femenines i de la província de Tarragona, que s’estan acabant de concretar.

El finançament anirà repartit a parts iguals entre Ajuntament i Diputació, que hi aportaran 30 mil euros cada un, i el gruix principal que anirà a càrrec dels promotors, on Blanco y Negro i socis del Magnífic s’uneixen sota el paraigua de La Moderna.

Músics emergents també tindran un espai

I abans que arrenqui el festival pròpiament dit, el dijous, tindrà lloc l’Stellart, una mostra de grups emergents que competiran per aconseguir el primer premi, que els permetrà actuar al Reus Music Festival de l’any que ve.

Entrades ja a la venda

Les entrades es poden comprar a reusmusicfestival.com, i el seu cost variarà per cada dia. El divendres 6 de setembre costarà 45 euros, el dissabte 7, 30 euros, i el paripé de diumenge,10 euros. L’abonament per tots els dies costarà 60 euros.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS