El Cap de Setmana Diatònic presenta la nova edició

per: Redacció

La 17a edició es celebra el cap de setmana del 18 al 21 de juliol amb més municipis participants com Reus, Colldejou i Cambrils.

Aquest matí de dijous s’ha presentat la nova edició del Cap de Setmana Diatònic. És la 17a edició, però per quart any consecutiu estenen aquesta música tradicional arreu de la comarca: enguany, a banda de Mont-roig com a punt neuràlgic s’hi afegeixen pobles com Cambrils, Reus o Colldejou.


El Cap de Setmana Diatònic arriba a la seva 17a edició. Una trobada dels amants de l’acordió diatònic i de la música tradicional tornaran a gaudir d’aquest esdeveniment el pròxim cap de setmana del 18 al 21 de juliol. Aquest festival, nascut fa més de 15 anys a Mont-roig del Camp, ja en fa 4 que travessa fronteres i aterra en altres pobles de la comarca. Enguany els toca rebre aquesta música als mont-rogencs, però també se’n va a Cambrils, a Reus i a Colldejou. Es tracta d’un cap de setmana que va començar com una trobada dels amants d’aquesta música tradicional, però que al llarg dels anys ha anat evolucionant i establint-se amb un públic fidel.


El cartell d’enguany compta amb artistes de renom internacionals, com ara dels Països Baixos, de la Bretanya Francesa o del País Basc. Tot i això, també han volgut disposar del talent local i de proximitat. Alguns noms que faran gaudir i ballar el públic seran grup AMEBA, JAUME PARRA & HECTOR, REMCO SIETSEMA & JANOS KOOLEN o el grup FOLK I MANXA.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS