Reus acollirà el Campionat de Joves de Tenis Taula de Catalunya

per: Redacció

L’esdeveniment tindrà lloc del 21 de desembre al 4 de gener, al Pavelló Olímpic

L’Ajuntament de Reus ha anunciat que la capital de Baix Camp acollirà, del 21 de desembre de 2024 al 4 de gener de 2025, el Campionat de Joves de Tenis Taula de Catalunya. Un gran esdeveniment que se celebrarà al Pavelló Olímpic i que englobarà els Campionats de Catalunya Juvenils, Infantils, Alevins, Sub 21, Benjamins, Pre-Benjamins i Cadets.

Per primer cop, enguany es podran unificar la fase prèvia d’equips i la fase final, de forma que s’espera que les xifres de participació s’aproximin a les 2.500 inscripcions de clubs d’arreu de Catalunya. L’esdeveniment comptarà amb una trentena de taules de competició i convertirà aquesta prova en la competició oficial d’àmbit català en què més taules han jugat de forma simultània.

Des de la regidoria de Salut i Esports, s’ha posat de manifest que Reus ha pogut esdevenir amfitriona d’aquest esdeveniment “gràcies a la capacitat de les instal·lacions esportives de la ciutat”.

El campionat començarà el 21 de desembre i acabarà el 4 de gener, amb aturades els dies festius, en què no hi haurà competició. La fase final tindrà lloc en dos blocs d’aproximadament 4 dies. En total, es disputaran 14 proves individuals, 12 proves de dobles i 12 proves d’equips.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS