Centenars d’infants participen al programa Conviu l’Estiu

per: Lídia Porta

El programa Conviu l’Estiu organitzat per l’Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials omple un estiu més diverses instal·lacions de la ciutat de Reus

Aquest estiu més de 450 infants amb risc de vulnerabilitat social podran gaudir del programa Conviu l’Estiu organitzat per l’Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials.

Les novetats d’aquest any són un augment en les places, sent 150 places cada quinzena i la professionalització del servei comptant amb un/a director/a de lleure, un/a educador/a social i un/a integrador/a social, tal com indica Anabel Martínez., regidora de Serveis a les Persones i Drets Socials de l’Ajuntament de Reus.

Conviu l'estiu
Cartell pintat a mà del programa conviu l’estiu dedicat a les olimpíades del 2024

Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social i infants vinculats a les activitats que es fan al barri del Migjorn. La regidora Martínez relata que es realitza aquest programa perquè els infants durant l’estiu puguin gaudir d’activitats lúdiques però a la vegada d’inserció educativa i social.

Olimpíades com a eix central de l’edició d’enguany

Conviu l’Estiu té lloc a l‘Escola Mowgli, l’Escola Rosa Sensat i el Centre Cívic Migjorn. Tot i les diverses ubicacions les activitats que es realitzen són molts semblants i tenen com a tema central les olimpíades amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics d’estiu de 2024 a França. Algun dels exemples d’activitats són l’elaboració de “croissant parisien”.

Conviu l'estiu
Alguns infants a la cuina del Centre Cívic Migjorn cuinant els croissants

El programa que ha acollit a infants entre els 3 i els 12 anys des de l’1 de juliol finalitza el pròxim divendres 9 d’agost havent omplert totes les places.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS