La Guàrdia Urbana de Reus incorporarà 11 agents nous

per: Redacció

La convocatòria ja està oberta i les sol·licituds es poden presentar a la seu electrònica municipal per mitjans electrònics o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana

La Guàrdia Urbana de Reus reforçarà la seva plantilla amb la incorporació d’11 agents nous. Noves cares que, si se sumen a les incorporacions en curs de convocatòries anteriors, estableixen un cos municipal que de cara a 2025 superarà els 170 efectius de totes les categories.

Amb l’objectiu d’equilibrar la presència de dones i homes en la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus, i d’acord amb la Llei de les policies locals de Catalunya, un 30% de les places d’aquesta convocatòria hauran de ser ocupades per dones.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i acabarà 20 dies naturals després de la seva publicació, comptats a partir de l’endemà que aparegués Butlletí Oficial de l’Estat. Les sol·licituds per participar en aquesta selecció es poden presentar a la seu electrònica municipal per mitjans electrònics o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

La nova convocatòria concorda amb els darrers compromisos del govern municipal d’ampliar el cos, de forma progressiva, per ajustar-lo als requeriments de millora del servei.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS