Plantilla tancada, però pendents d’un últim moviment

per: Joel Gomis Cos

El Reus FCR està atent al mercat de fitxatges. L’entitat no descarta, tot i que les opcions siguin remotes, una incorporació d’última hora.

Després d’un estiu amb 22 anuncis (15 renovacions i 7 fitxatges), el Reus FCR té la plantilla definida i tancada pel curs 2024/2025. Així ho ha assegurat l’entrenador roig-i-negre Marc Carrasco als micròfons de Canal Reus. Tot i aquesta situació, el tècnic també ha explicat que l’entitat està pendent d’una possible incorporació d’última hora: la de l’exfutbolista del club Jorge Díaz.

L’uruguaià, familiar del roig-i-negre Nico Díaz, està fent la pretemporada amb l’equip, té experiència a la Segona B i va jugar amb el CF Reus a la Segona A. Ni que estigui entrenant sota les ordres de Carrasco, el mateix tècnic ha explicat a aquesta casa que les probabilitats que Díaz jugui amb l’equip són poques, ja que possiblement també té altres opcions damunt de la taula.

Fitxes disponibles

Enguany, la RFEF permet que els equips puguin tenir una plantilla 25 futbolistes, amb un màxim de 16 jugadors majors de 23 anys. Ara mateix, els reusencs tenen 15 d’aquestes 16 fitxes ocupades i, per tant, tenen marge per poder incorporar un jugador de més de 23 anys.

FOTOGRAFIA: Reus FCR

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS