Rodrigo Cuevas omple i enamora el parc del Pinaret

per: Redacció

L’asturià Rodrigo Cuevas va portar el seu Manual de Romería en el marc del FIMC

Rodrigo Cuevas ha fet gaudir, aquest dijous, el públic del Parc del Pinaret de Cambrils. El Festival Internacional de Música va portar-hi un dels caps de cartell de l’edició d’aquest 2024. L’asturià hi va desplegar el seu Manual de Romería, el segon treball discogràfic després del Manual de Cortejo del 2019.

Rodrigo Cuevas
Rodrigo Cuevas durant el seu concert al Festival Internacional de Música de Cambrils 2024

El públic s’entrega a la proposta de Rodrigo Cuevas

S’autodefineix com un agitador folklòric i un artista total i, de fet, s’ha erigit en un dels referents a l’hora d’experimentar i modernitzar la cançó tradicional, fent-la jugar amb altres gèneres, com l’electrònica. El seu espectacle no està absent de crítica social, sensualitat i humor.

Una proposta que, al Parc del Pinaret de Cambrils, va gaudir un miler de persones, molt predisposades a prendre part en l’espectacle. Rodrigo Cuevas va fer participar el públic, que no hi va posar pegues malgrat la intensa xafogor que queia a la vila marinera.

Aquest divendres serà el torn de Gossos, un altre dels caps de cartell de Festival Internacional de Música de Cambrils 2024. Dissabte, per posar-hi punt final, sobre l’escenari del Pinaret hi pujaran Los Mambo Jambo i Alice & The Wonders.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS