Sergi Moreno: “Li dec tota la meva carrera al Reus”

per: Joel Gomis Cos

El davanter penja les botes després d’una llarga lesió de genoll. Des de Canal Reus hem parlat amb el ja exfutbolista, amb qui hem repassat la seva trajectòria.

Un dels herois de l’ascens del Reus FCR a la Tercera Federació es retira. El davanter Sergi Moreno, màxim golejador de l’equip el curs 22/23 amb 12 gols, penja les botes després d’una llarga i extensa trajectòria. El passat maig del 2023, Moreno va patir una greu lesió de genoll al camp del Catllar que el va allunyar dels terrenys de joc. A finals d’aquest mes de gener, el club li va fer fitxa perquè la recuperació avançava bé, però una recaiguda ha provocat que l’atacant hagi decidit plegar.

Home gol de molts equips

Moreno va sortir del CF Reus i va passar per equips com el Girona B, el Formentera, el Figueres, el Prat, l’Ascó, la Pobla de Mafumet, el Sant Andreu i el Castelldefels, entre d’altres. Trajectòria àmplia per un dels davanters més letals dels darrers anys del futbol català. Des de Canal Reus hem parlat amb Sergi Moreno, amb qui hem fet un repàs de la seva carrera: els inicis al Reus, les amistats que ha trobat pel camí, el retorn a casa amb l’ascens a Tercera i la lesió.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS