Els penals condemnen al Reus

per: Joel Gomis Cos

Un gol del Cornellà a les acaballes del duel ha enviat el partit als penals. En la tanda, el porter visitant Rubén Miño ha aturat dos xuts reusencs.

La imatge del Reus FCR en el primer partit oficial del curs 2024/2025 ha estat molt bona. L’equip de Marc Carrasco volia superar el Cornellà en els quarts de final de la Copa Federació, i des del primer minut ho han demostrat amb una pressió alta i amb el domini de la pilota. Ricardo Vaz ha avisat amb un xut desviat i, posteriorment, Pol Fernández s’ha estrenat com a golejador a la sortida d’un córner (1-0).

En un primer temps sense accions de perill per part dels visitants, els de Marc Carrasco han tingut el segon a tocar. En un bon contraatac, Vaz ha fet una passada a Joan Torrents que el davanter no ha pogut enganxar bé. Amb la victòria del Reus s’ha arribat a la mitja part.

El Cornellà empata

El segon temps ha estat marcat pel canvi en el criteri arbitral. Després d’un bon primer temps, a la represa el col·legiat ha baixat el llistó només pel costat ganxet, i no ha xiulat un possible penal sobre Aitor Serrano. Ja a les acaballes del duel, Tomás Peñalba ha fet la diana de l’empat en l’únic xut entre els tres pals del Cornellà (1-1).

Ja al minut 90, el col·legiat ha xiulat un penal favorable al Reus per unes mans a l’interior de l’àrea, una acció que ha anul·lat després que el linier li fes canviar la decisió. Amb l’empat final, el partit s’ha decidit en una tanda de penals on el protagonista ha estat Rubén Miño, porter visitant, qui ha aturat dos xuts al Reus i ha classificat el Cornellà per les semifinals de la Copa Federació.