El Monterols obre les portes al Campionat d’Espanya Tenis Júnior

per: Sergi Hernández

Entre aquest dilluns, 12 d’agost, i fins diumenge, el Club Tennis Reus Monterols acull aquest torneig per segon any consecutiu.

Enguany, el Club Tennis Reus Monterols serà l’escenari de la 82a edició del Campionat d’Espanya de Tennis Júnior. Per tot plegat, doncs, hi haurà un canvi de localització d’última hora, ja que inicialment es volia celebrar al Club Tennis Chamartín de Madrid.

Aquest torneig, que reuneix als joves campions i campiones de cada una de les comunitats autònomes, obrirà les portes aquesta setmana a gairebé dos-cents tenistes que lluitaran per alçar-se amb el trofeu. A més a més, el president del Club Tennis Reus Monterols ha volgut mencionar, concretament, alguns dels possibles aspirants catalanovalencians a aixecar-lo.

Inici del Campionat d’Espanya de Tenis 2024

Primerament, es disputarà una fase prèvia, la qual 48 jugadors i jugadores buscaran una plaça per a la fase final i, així doncs, poder entrar al quadre principal. Cal afegir que els 8 millors tenistes de cada categoria, passaran directament a formar part d’aquest quadre del campionat.

Entrada gratuïta a tots els partits del campionat

El públic assistent podrà veure i gaudir del millor tenis júnior nacional de forma gratuïta i totalment lliure. Des de l’entitat que acull el torneig conviden a tots els aficionats d’aquest esport, i també a tota la comunitat esportiva en general, a assistir en aquest esdeveniment i a encoratjar a les futures promeses del tenis nacional.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS