La Garbinada Pop arriba als 5000 espectadors

per: Laura Roig

En el marc de la Festa Major de Falset s’han programat 6 actuacions amb el segell del festival, que arriba a la quarta edició

La Garbinada Pop ha ofert fins a 6 actuacions durant tres dies a Falset, amb motiu de la Festa Major de la població. Els plats forts han estat els grups 31 FAM, que va actuar divendres, i els Catarres, que van tocar el dia abans. Mentre que dissabte hi va haver doble concert. Al migdia, per a un públic familiar, va actuar el grup Clika, mentre que a la nit va ser el torn de la Ludwig Band, un grup de música amb propostes que van des del pop-rock clàssic fins al folk local.

Balanç positiu

Els organitzadors del Festival, impulsat per Plujafina Comunicació, es mostren satisfets per la rebuda que han tingut els concerts i per haver aconseguit el principal objectiu: dinamitzar la comarca i generar sinèrgies favorables pels negocis de la zona. La suma de tots els concerts haurà portat al festival unes 5000 persones de públic.

El festival va arrancar al mes de maig, dins la programació de la Fira del Vi de Falset, i finalitzarà el 30 novembre amb motiu de la Fira de Sant Andreu, amb l’actuació de Ginestà al Teatre l’Artesana. En total ha ofert una quinzena d’actuacions, i després del tram fort d’aquests últims dies, només queda el concert de Ginestà.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS