La 6a edició del Festival Pròleg enceta la Festa Major de Cambrils

per: Miquel Ferrer

El Festival Pròleg es consolida amb les seves propostes alternatives i fora de la tendència general, donant cabuda a tota mena de públic

El parc del Pescador de Cambrils acollirà aquest divendres el festival pròleg, que enceta les festes majors de la vila marinera, i que enguany celebra la seva sisena edició. Les activitats són organitzades per les entitats juvenils de Cambrils, i inclouen tota mena de tallers i esdeveniments dirigits a tots els públics on tothom pot tenir cabuda.

Programació del Festival Pròleg 2024

Enguany, el programa musical inclou els concerts d’Adala, Meli Perea i l’Orquestrina Trama, però també espectacles familiars com el ‘Teatre Arrossegat de Catalunya’, a càrrec de la companyia Teatre Nu, un espectacle Sound System o el Taller familiar de botes del Circ de les Musaranyes. Unes propostes fresques i innovadores, que suposen una alternativa als actes de festa major amb iniciatives que busquen sorprendre i descobrir nous formats al públic.

Cartell del Festival Pròleg 2024

El festival vol continuar creixent i cada vegada té millor rebuda entre el públic, amb la voluntat de consolidar-se com un referent a la comarca pel que fa a la cultura alternativa.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS