El Reus FCR guanya per la mínima a l’Espanyol B al Trofeu Ciutat de Reus

per: Miquel Ferrer

Un gol de Nico Díaz abans del descans va ser suficient perquè els de Marc Carrasco aconseguissin el trofeu. Ara, amb la plantilla definida, la prioritat és agafar ritme de competició de cara a l’inici de temporada

Victòria per la mínima del Reus FC Reddis per guanyar el trofeu ciutat de Reus. Els roigs-i-negres s’han enfrontat aquest cap de setmana contra el filial de l’Espanyol en un partit on també s’ha presentat la tercera equipació per aquesta temporada.
Els de Marc Carrasco s’han emportat la victòria com a locals en el primer partit a l’estadi municipal, amb un gol a pilota parada a tocar del descans, gràcies a un bon cop de cap de Nico Díaz al servei d’un córner.

La segona part ha estat de domini visitant, però la bona defensa dels ganxets ha aconseguit mantenir el resultat i sostenir el marcador a favor malgrat les envestides de l’Espanyol. Segons l’entrenador del club reusenc, el partit ha estat una bona prova per agafar ritme de competició i demostrar a què vol jugar l’equip.

Plantilla pràcticament definida i mirada posada a l’inici de lliga

Segons Carrasco la plantilla a hores d’ara es troba tancada a falta d’algun cas excepcional, en el que es definirà el futur dels joves de la plantilla. De moment, el club està centrat en els últims escenaris que han d’ajudar l’equip a preparar la competició i enllestir la pretemporada. Una competició que comença la setmana vinent amb un partit a domicili contra l’Escala, en el que els reusencs intentaran començar puntuant a la lliga com a visitants.

AGENDA

RELACIONATS