L’Estadi Municipal torna a vibrar amb el Reus Femení

per: Clara Marquiegui, Laura Roig

Les roig-i-negres han caigut a la tanda de penals davant del Fontsanta-Fatjó, al primer amistós a casa de la pretemporada

Il·lusió, en les jugadores i en el públic, davant del primer partit de la pretemporada a casa del Reus Femení. Un primer test contra el Fontsanta-Fatjó de Tercera Federació, que, malgrat que ha acabat en derrota, ha estat satisfactori per a les roig-i-negres.

La pilota ha començat a rodar a les sis de la tarda d’aquest diumenge, després de la presentació oficial de les jugadores que formaran, aquest curs, el primer equip del Reus Femení. El gol local ha arribat al minut 23, quan una passada de Carme Cendra ha acabat en diana d’Anna Amato, que s’ha vist sola davant la portera.

Al cap de 10 minuts, una acció desafortunada de les roig-i-negres ha acabat en gol de les visitants. Un empat a u que ha durat fins que s’han esgotat els 90 minuts de partit. Tot seguit, ambdós equips han iniciat una tanda de penals, que ha donat la victòria del Trofeu Ciutat de Reus al Fontsanta-Fatjó.

Bones sensacions sobre la gespa

El tècnic reusenc, Adrián Calderon, ha expressat a Canal Reus les bones sensacions que ha tingut l’equip en aquest retorn a la gespa de l’estadi. També, ha destacat la bona afluència de públic que ha volgut acompanyar l’equip aquest diumenge. Un component que sempre suma.

Ara, les roig-i-negres encara tenen per endavant un bon seguit d’entrenaments i partits de pretemporada, que les consolidaran com un equip preparat per competir, una vegada més, a la Preferent, a partir del 22 de setembre.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

AGENDA

RELACIONATS