Arriba la 18a edició de la cursa de Capafonts

per: Redacció

Un recorregut circular per les Muntanyes de Prades que tindrà lloc el diumenge 1 de setembre

Diumenge al matí, Capafonts acull la 18a edició de la seva cursa de muntanya. El que va començar sent una excursió per a celebrar la seva Festa Major, ha acabat sent un referent de les marxes ales muntanyes de casa nostra. Les inscripcions encara estan obertes. 

13 quilòmetres i gairebé 700 metres de desnivell positiu. Aquesta és la cursa de Capafonts, un recorregut circular per les Muntanyes de Prades que arriba ja a la 18a edició. És una iniciativa que va començar l’any 2006 com una excursió popular, però que amb el temps i amb la participació de Tretze Esports, ha evolucionat cap a una cursa on participen corredors de nivell. 

Els participants poden fer el recorregut tant caminant com corrents. La cursa passa pel mateix camí, l’única diferència que existeix és l’hora de sortida de les persones que hi acudeixin. 

Durant el recorregut hi haurà diversos punts d’avituallament. Les inscripcions estaran obertes fins al 30 d’agost, o bé fins a exhaurir dorsals. En total, n’ofereixen 150 màxim a causa de les característiques del recorregut. De moment, a mitjans d’aquesta setmana, ja havien superat els 100 apuntats. 

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS