L’Ajuntament de Reus reforma la pista del barri de les Clarisses

per: Miquel Ferrer

La millora de les instal·lacions era una petició dels joves del barri, i ha estat reformada en el marc del projecte prototips, una iniciativa de la regidoria de joventut

L’Ajuntament de Reus ha reformat la pista esportiva del barri de les clarisses. La instal·lació ha quedat completament cercada per evitar que les pilotes surtin rebotades cap a la zona de vegetació que rodeja la pista. Una mesura que forma part del programa prototips, un projecte d’escolta activa als joves de la ciutat.

Noves propostes del projecte prototips

La regidoria treballa ara en una nova proposta d’horts urbans, un projecte que també està pensat per ser gestionats pels joves, i que s’està explorant la seva ubicació per començar a treballar en el projecte. En principi, es valorarà la zona del jardí agrari de la boca de la mina.

Valoracions i peticions dels primers usuaris de les Clarisses

Els usuaris que ja han provat les noves instal·lacions, creuen que la mesura ha sigut molt positiva per adequar la pista i poder gaudir de l’esport al barri de manera més eficient i segura.

Tot i la reforma de la pista, els usuaris creuen que encara queda marge de millora, sobretot pel que fa a la impermeabilitat del terreny de joc, i en incrementar la neteja de la zona per evitar acumulacions de brossa.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS