Gairebé 8.000 persones gaudeixen d’Oques Grasses al Reus Music Festival

per: Joel Gomis Cos

El festival ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en el segon dia del certamen, després que 7.970 persones omplissin el Parc de la Festa per veure els concerts del dissabte.

Oques Grasses Reus Music Festival 2024

Al ritme de Molta Tralla del darrer disc Fruit del Deliri, Oques Grasses ha fet embogir els 8.000 assistents al Parc de la Festa en el segon dia del Reus Music Festival. En una posada en escena diferent i trencadora, els osonencs han regalat el bo i millor de la seva discografia davant d’un públic entregat. Més enllà de cançons del nou disc com Gossejar, Com està el pati o Com el dia i la nit, els catalans no s’han deixat cap gran tema a la butxaca: Sta Guai i John Brown del disc Fans del Sol, o Petar-ho de A tope amb la vida no han faltat a la cita.

Elena García i Boye, entregats al públic de Reus

Si bé és cert que Oques Grasses era el plat fort del festival, abans del grup d’Osona han actuat Elena García i Boye. La primera, cantant i compositora, va guanyar el concurs Stellart i, gràcies a això, ha pujat a l’escenari del Reus Music Festival on ha presentat les cançons del seu primer disc Wabi Sabi. Per la seva banda, l’actor i cantant David Menéndez, conegut amb el sobrenom artístic de Boye, ha fet vibrar el públic assistent al concert amb les cançons del seu repertori.

Tot plegat, després que la pluja obligués a cancel·lar els concerts de divendres de Siloé, Shinova i la Casa Azul. Des de l’organització han comunicat que retornaran els diners de les entrades en els pròxims dies.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS