Meritori empat del Reus Femení contra el Llevant les Planes (2-2)

per: Joel Gomis Cos

Les roigs-i-negres continuen amb els amistosos de pretemporada, i han empatat contra el juvenil preferent del Llevant les Planes.

Reus Femení

Cap de setmana intens i carregat de partits pel Reus Femení. Dissabte, el conjunt roig-i-negre va imposar-se a la Tecla Cup després de guanyar l’Espanyol (3-1), el Sant Pere i Sant Pau (3-0) i el Nàstic (0-4) en partits de quaranta minuts. Diumenge, en el penúltim amistós de la pretemporada, l’equip va sumar un empat valuós contra el juvenil Preferent del Llevant les Planes (2-2), un dels equips més potents de Catalunya en aquesta categoria.

A la primera part, Laia Solé va fer la primera diana de les reusenques (1-0). Les visitants van empatar amb una jugada d’estratègia (1-1), però les locals es van tornar a avançar amb un xut de gairebé quaranta metres d’Anna Amato (2-1). Més tard, el Llevant va fer la diana de l’empat (2-2). Des de l’equip valoren positivament l’empat, tenint en compte que la càrrega física de les jugadores era elevada.

Aquesta setmana, el Reus jugarà l’últim amistós de pretemporada contra el Sant Pere i Sant Pau al nou camp Annex. El diumenge 22, primer partit de lliga al camp del Sant Cugat.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix