La pluja no atura l’èxit del Reus Music Festival

per: Redacció

El festival va penjar el cartell d’entrades exhaurides el dissabte, malgrat que haguessin de suspendre el primer dia de concerts

Després d’un divendres passat per aigua, el Reus Music Festival ho tenia tot preparat per omplir de música el Parc de la Festa durant tot el cap de setmana. La mateixa tarda semblava que donava una treva, però al capvespre va tornar la tempesta. Un aiguat va caure a quarts de nou del vespre el que ha obligat a endarrerir l’obertura de portes de la primera jornada del Reus Music Festival.

Divendres era el torn dels concerts més pop amb la participació de La Casa Azul, Siloé i Shinova. Tres concerts que arrancaven a les 21.00 h i que prometien una nit d’eufòria. Ara bé, tot i que en un principi els organitzadors del festival es van plantejar mantenir la programació, una vegada passat el xàfec, finalment els tècnics van recomanar que, per seguretat, se suspenguessin els concerts. Amb tot, el festival s’ha compromès a retornar els diners de les entrades al llarg dels pròxims dies.

Oques Grasses porten 8.000 persones al Reus Music Festival

La meteorologia, però, sí que va permetre gaudir del plat fort del festival dissabte. Gairebé 8.000 persones van viure el concert d’Oques Grasses. Una assistència que va permetre penjar el cartell d’entrades exhaurides.

En una posada en escena diferent i trencadora, els osonencs han regalat el bo i millor de la seva discografia davant d’un públic entregat. Més enllà de cançons del nou disc com ‘Gossejar‘, ‘Com està el pati‘ o ‘Com el dia i la nit‘, els catalans no s’han deixat cap gran tema a la butxaca: ‘Sta Guai‘ i ‘John Brown‘ del disc ‘Fans del Sol‘, o ‘Petar-ho‘ de ‘A tope amb la vida‘ no han faltat a la cita.

Si bé és cert que Oques Grasses era el plat fort del festival, abans del grup d’Osona han actuat Elena García i Boye. La primera, cantant i compositora, va guanyar el concurs Stellart i, gràcies a això, ha pujat a l’escenari del Reus Music Festival on ha presentat les cançons del seu primer disc Wabi Sabi. Per la seva banda, l’actor i cantant David Menéndez, conegut amb el sobrenom artístic de Boye, ha fet vibrar el públic assistent al concert amb les cançons del seu repertori.

Fil de notícies

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS