Roger Coll es queda al primer equip i Marc Tardiu marxa cedit al Valls

per: Joel Gomis Cos

Amb aquests dos moviments i la ja coneguda cessió de Marc Fe també al Valls, el Reus FCR deixa definit el futur més immediat dels jugadors més joves.

El migcampista Roger Coll tindrà fitxa del primer equip i serà el vint-i-tresè futbolista de la plantilla del Reus Futbol Club Reddis. Així ho ha explicat l’entrenador reusenc Marc Carrasco als micròfons de Canal Reus, on ha assegurat que “el Roger Coll té unes característiques que s’ajusten a l’equip actual“, i que és un jugador que permetrà que els ganxets tinguin un “bon fons d’armari“.

El tècnic també ha destacat que Coll “està preparat” i que en algun moment “serà important i ens donarà el que necessitem“.

Tardiu, cedit al Valls

Marc Tardiu

Per la seva banda, Marc Tardiu marxarà cedit al Valls de la Lliga Elit, on Carrasco creu que tindrà “un protagonisme que creiem que és necessari”. A la capital de l’Alt Camp, Tardiu coincidirà amb Marc Fe, jugador que també està cedit pel Reus. Dos moviments que confirmen la bona relació entre els roigs-i-negres i els blanc-i-vermells.

FOTOGRAFIES: Andrés Romero

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS