Un llamp provoca destrosses a l’Ermita de Puigcerver

per: Paula Montalvo

Les pluges de la setmana passada van causar aquesta destrossa, provocant diversos forats al sostre i que tot l’aparell elèctric de l’Ermita quedés malmès.

La tempesta que es va originar el matí del dimarts 3 de setembre va fer que un llamp caigués al sostre de l’Ermita de Puigcerver. Després de l’esclafit, ràpidament van veure els danys que aquest fenomen natural havia causat, ja que no comptaven amb un parallamps actualitzat. A més, la teulada, amb anys d’història, va quedar malmesa a causa de l’impacte del llamp. Justament a la zona de sobre la cúpula on descansa la Mare de Déu de Puigcerver.

Retorn a l’activitat habitual

Des del mateix dia que va caure el llamp, l’Ermita ha recuperat la seva activitat habitual, ja que es poden alimentar a través d’un generador d’electricitat en lloc de les plaques solars. El que els preocupa més és la reparació de la teulada. Tan bon punt el peritatge estigui fet, rumiaran amb tota la comunitat quines activitats poder fer per a recaptar fons i ajudar els Amics de l’Ermita a recuperar la teulada i el sistema elèctric de l’espai.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS