El Reus debuta a la Lliga Catalana amb derrota (4-3)

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia han perdut a la pista de l’Alpicat, equip acabat d’ascendir, en un duel que els roigs-i-negres han arribat a dominar per dos gols de diferència.

Reus Deportiu

No ha estat fins al tram final de la primera meitat que el Reus Deportiu ha trobat el premi del gol contra l’Alpicat. Els de Jordi Garcia volien sumar el primer triomf de la fase de grups de la Lliga Catalana en terres lleidatanes, i deixar sense opcions de final a quatre als locals. Maxi Oruste ha desviat un xut llunyà de Marc Julià per fer el primer (0-1), i poc després, el mateix Oruste ha vist una blava que el reusenc Marc Vázquez ha enviat al pal. Abans de la mitja part, Julià des de la directa ha fet el segon pels roigs-i-negres (0-2).

L’Alpicat reacciona

La dinàmica a la segona meitat ha canviat considerablement, i els locals han capgirat el resultat en un tres i no res: Mats Zilken, Marc Vázquez i Jan Munné han situat l’Alpicat per davant en el marcador quan faltaven 13:42 minuts pel final (3-2). El capità Joan Salvat ha tornat a igualar el resultat des del punt de penal (3-3), però en un contraatac, els locals han sentenciat amb el darrer gol de Miquel Serret (4-3).

Diferència de gols

Amb aquesta derrota, l’Igualada (+2 gols) i l’Alpicat (-1 gol) lideren el grup amb tres punts, mentre que el Reus és tercer sense cap punt. D’aquesta manera, si els de Jordi Garcia volen jugar la final a quatre de la Lliga Catalana han de guanyar al conjunt de l’Anoia per un mínim de dos gols de diferència El tercer i últim partit de la fase de grups es jugarà aquest divendres, 20 de setembre, al Palau d’Esports (21:00 h).

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS