Una genialitat d’Aitor Serrano dona els tres punts al Reus FCR (2-1)

per: Joel Gomis Cos

En una paràbola impressionant i imparable, Aitor Serrano ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria de l’Hospitalet i ha certificat els primers tres punts de la temporada.

Reus FCR

Dia gran de futbol a l’Estadi Municipal. Duel de nivell entre el Reus i l’Hospitalet, dos equips cridats a lluitar pel play-off, i que s’han respectat en excés durant els primers minuts de partit. De fet, la primera ocasió clara no ha arribat fins a la mitja hora de joc, quan una centrada precisa de Ton Alcover ha estat rematada per Sanku Jabbie, qui ha avançat als visitants en el marcador (0-1).

El Reus, esperonat per més de 1.800 aficionats, ha buscat amb més insistència la porteria d’Adrià Aliaga, i poc després, Ricardo Vaz ha aprofitat una assistència d’Aitor Serrano que ha desviat la defensa de l’Hospitalet per fer l’empat amb un xut des de la frontal (1-1). Amb la igualtat en el marcador s’ha arribat a la mitja part.

Domini reusenc

Només iniciar el segon temps, el Reus ha tingut el segon en una acció que l’Hospitalet ha enviat a córner. De fet, els roigs-i-negres han convertit el partit en un atac i gol constant durant els primers vint minuts de la represa. Ja en el tram final, quan l’enfrontament semblava condemnat a acabar en empat, Aitor Serrano amb un xut des de fora de l’àrea impressionant, ha decantat la balança a favor dels de Marc Carrasco (2-1).

En l’últim minut, Mahamadou Jabbie ha enviat una pilota al travesser i ha fet patir els reusencs, però finalment els tres punts s’han quedat a l’Estadi. Amb el triomf, el Reus se situa en la cinquena posició amb quatre punts. Aquesta setmana, els roigs-i-negres visiten el camp del Mollerussa, tretzè classificat amb un sol punt.