El Reus FCR supera la barrera dels 1.000 socis

per: Joel Gomis Cos

El club ha arribat a la xifra molt abans que la temporada passada. A més a més, en el primer partit a casa ja s’ha superat el rècord d’espectadors del curs 2023/2024.

Més d’un miler de persones s’han fet socis i sòcies del Reus FCR per aquesta temporada 2024/2025. Una xifra que ja es va assolir el curs passat durant el mes de febrer, però que enguany s’ha aconseguit en ple mes de setembre i en la segona jornada de lliga. Uns números molt positius pel club, i que fa palès que l’equip enganxa i les ganes de futbol que hi ha a la ciutat.

Rècord d’assistència

La temporada passada, el Reus va tenir una mitjana de més de 1.000 espectadors per partit. De fet, en molts enfrontaments es van superar els 1.300 assistents. La millor entrada del curs 23/24 va ser contra el Badalona, quan 1.682 espectadors van veure el duel a l’Estadi. Doncs bé, aquesta xifra rècord s’ha superat en el primer partit de la temporada 24/25 contra l’Hospitalet: 1.807 aficionats van gaudir de la victòria roig-i-negra.

Una relació enfortida

Aquests números també demostren que el vincle entre l’afició i l’equip s’enforteix dia rere dia. La pròxima cita dels roigs-i-negres a casa serà contra el Peralada (29 de setembre). Abans, aquest diumenge, el Reus visitarà el camp del Mollerussa.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS