La ciutadania decidirà el futur del camp de futbol de Vandellòs

per: Redacció

Els majors de 16 anys podran votar quina de les tres propostes els agrada més, fins al 25 de setembre

Tal com ha publicat TV Vandellòs, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha engegat un procés de participació perquè el veïnat de Vandellòs pugui escollir el projecte de reordenació i transformació del camp de futbol del poble. Així, els veïns i veïnes podran escollir entre tres propostes que ha elaborat el despatx d’arquitectura NAM Arq.

La fase de votació

Del 18 al 25 de setembre tindrà lloc la fase de votació del projecte. Durant aquest període els veïns i veïnes empadronats al poble, nascuts abans del 31 de desembre de 2008, podran escollir entre tres propostes que ha elaborat l’estudi NAM ARQ, per encàrrec de l’Ajuntament. Aquestes persones podran votar quina és l’opció que més els agrada o s’adequa a les necessitats.

Es podrà votar físicament en aquests dos punts:  

  • L’oficina municipal d’atenció ciutadana situada a l’Ajuntament de Vandellòs, en horari de dilluns a divendres de 8 a 15 h
  • La biblioteca municipal Jaume Jardí, en horari de dilluns a divendres de 16 a 19 h; i dimarts i dijous també de 10 a 13 h

Les propostes

La primera opció planteja una intervenció mínima per respectar l’essència del lloc, optimitzant recursos i mantenint una harmonia amb l’entorn natural i construït. En referència a l’opció 2, proposa l’enderroc dels actuals vestidors per generar un nou espai amb taules de jocs tradicionals per al desenvolupament cognitiu dels infants. Finalment, la tercera opció planteja l’optimització de l’espai d’intervenció per deixar més espai lliure per la pràctica d’altres activitats lúdiques o festives.

La informació sobre les tres propostes sotmeses a votació està exposada al vestíbul de l’Ajuntament de Vandellòs i es pot consultar també a la pàgina web municipal.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS