El PP portarà les queixes dels veïns de Mas Iglesias al ple municipal

per: Miquel Ferrer

El PP ha anunciat que presentarà una moció al primer ple del curs polític de Reus, en contra de la nova ubicació de l’estació d’autobusos i recollint les queixes de la Plataforma

PP

Abans del ple municipal que se celebrarà aquest divendres a l’Ajuntament de Reus, el Partit Popular ha anunciat que presentarà una moció en contra de la nova ubicació de l’estació d’autobusos. Recollint les queixes i donant suport a la Plataforma en Defensa del parc Mas Iglesias, el grup municipal creu que es tracta d’un projecte poc estudiat com per portar-lo a terme, i demanen que l’estació es traslladi lluny dels centres educatius Eduard Toda i Roseta Mauri, a la ubicació que proposa la plataforma en una zona urbanísticament no consolidada. Des del Partit Popular, critiquen al govern per la falta de transparència en aquest projecte.

Altres preguntes que el PP presentarà al ple

El PP també portarà al ple una pregunta en referència de la vaga del servei de la recollida de la brossa, que aquest dimecres va desconvocar la vaga prevista per les festes de misericòrdia. En vistes que finalment la vaga no es durà a terme, els populars demanaran al grup de govern quines accions ha fet amb l’empresa UTE Reus Net, tot i que segons declara el grup municipal, l’ajuntament no ha tingut res a veure en aquest acord entre els treballadors i l’empresa.

L’última qüestió que portarà el Partit Popular al ple de divendres fa referència als punts liles. La portaveu Silvia Virgili preguntarà al Govern sobre si la Festa Major disposarà d’aquest servei i de quina formació disposen les persones a càrrec, per garantir diuen, unes festes lliures d’assetjaments.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS