Triomf èpic del Reus FCR en l’últim sospir (2-3)

per: Joel Gomis Cos

El Reus FCR s’imposa al Mollerussa amb un gol de Pol Benito en el minut 90.

Reus FCR

Segona victòria consecutiva del Reus FCR, i primera lluny de l’Estadi Municipal. Els de Marc Carrasco s’han abonat a l’èpica per sumar tres punts importants com a visitants. Passat el quart d’hora de joc, un atent Alberto Benito ha aprofitat un refús a l’interior de l’àrea per fer la primera diana roig-i-negra i avançar els ganxets en el marcador (0-1).

Després d’uns minuts d’impàs, a poc pel descans, el linier ha fet xiular un penal a l’àrbitre principal, quan aquest havia assenyalat la infracció fora de l’àrea. Konu ha fet l’empat des del punt de penal, en un xut que Verdejo ha estat a punt d’aturar (1-1). Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

Pol Benito, l’heroi

Només començar la segona meitat, Alberto Benito ha fet una passada enrere des de la línia de fons que ha desviat un defensor. La pilota ha caigut als peus del capità Xavi Jaime, qui ha enviat la pilota al fons de la porteria local (1-2). Els del Pla d’Urgell no s’han rendit i, al 74, Enric Bernat ha tornat a empatar a la sortida d’un córner (2-2).

Els de Marc Carrasco han buscat el gol de la victòria, i el premi ha arribat. En el darrer minut del duel, Pol Benito ha enviat la pilota al fons de la xarxa (2-3) i ha fet embogir la nombrosa afició roig-i-negra que s’ha desplaçat fins a Mollerussa.

Colíders

Segona victòria en tres partits d’un Reus que encara no coneix la derrota. Amb el triomf, els roigs-i-negres són segons amb 7 punts, empatats amb quatre equips més: el Prat (líder), l’Escala, l’Atlètic Lleida i el Manresa. El pròxim partit dels roigs-i-negres serà contra el Peralada (dissabte, 28 de setembre a les 19:00 h).