Martí Casas i Càndid Ballart es proclamen campions del món

per: Joel Gomis Cos

Els roigs-i-negres han guanyat el Mundial amb la selecció espanyola després de superar Argentina en la final (1-2).

Martí Casas i Càndid Ballart

FOTOGRAFIA: RFEP

El Reus Deportiu té dos campions del món absoluts: Martí Casas i Càndid Ballart. Els roigs-i-negres ho han aconseguit després que la selecció espanyola superés Argentina (que tenia el fisioterapeuta reusenc Marc Bosque a l’equip tècnic) en la gran final del Mundial de Novara (1-2). En els primers cinc minuts, els de Guillem Cabestany s’han avançat amb dues dianes de César Carballeira i Pau Bargalló (0-2). Tot i que el combinat estatal ha pogut sentenciar abans del descans, Lucas Ordóñez ha marcat per Argentina en l’últim minut del primer temps (1-2).

La segona meitat ha estat intensa, i els dos equips han arribat als últims compassos del duel amb nou faltes. Tot i que la selecció dirigida per l’ex del Reus José Luís “el Negro” Páez ha tingut l’empat sense porter, el marcador no s’ha mogut i Espanya s’ha proclamat campiona del món set anys després. D’aquesta manera, Casas i Ballart se sumen a Martí Pallejà i Carles Casas, dos roigs-i-negres que van guanyar el Mundial sub-19 fa una setmana.

La selecció xilena, novena

Pel que fa a Diego Rojas, el jugador roig-i-negre ha acabat els World Skate Games guanyant la Copa Intercontinental, després de superar la Gran Bretanya en la final (4-8). Amb aquest triomf, la selecció xilena ha acabat la seva participació en el Mundial en la novena posició. Ara, Diego Rojas, Martí Casas i Càndid Ballart es reincorporaran als entrenaments del Reus per preparar el curs 2024/2025.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS