Neix el Festival Muses per destacar el talent musical femení

per: Mireia Jansà Mata

La nova proposta portarà a Reus una desena d’actuacions musicals per visibilitzar l’escena musical protagonitzada per dones

Amb l’objectiu de destacar el talent femení als escenaris, Muses Festival vol posar en valor la presència de dones en el món de la música al nostre país i territori. Amb un propòsit clar, el festival aspira a consolidar-se com un cicle de concerts de referència que faci visible la cultura musical creada per dones.

El festival també busca crear un espai d’intercanvi i inspiració entre les artistes i el públic, promovent la pedagogia i la conscienciació sobre la igualtat de gènere, per contribuir a generar canvis positius en la percepció i les pràctiques dins la indústria musical.

D’aquesta manera de l’11 al 16 d’octubre es durà a terme la primera edició d’aquest festival que comptarà amb les actuacions de d’Angeladorrrm, Béatrice Bizot, Colet, El Niño Lord.Cah, Enyor, Guineu, Magalí Sare & Manel Frontià, Maig, Sònia Gómez i Wav.fle. Unes actuacions que tindran lloc en diversos espais de la ciutat.

Entrades ja a la venda

Amb la voluntat que la cultura sigui el més accessible possible, més del 40% de les propostes són gratuïtes. De les deu activitats que es proposen, quatre són gratuïtes (Maig, Enyor, Sònia Gómez i Beatrice Bizot) amb l’objectiu que la cultura pugui arribar a totes les persones.

Tot i això, per alguns dels concerts i/o espectacles és necessari l’adquisició d’entrada.

Es poden adquirir des d’avui mateix al web https://musesfestival.com/ o a https://entradium.com/es/organizers/muses-escena-musical-femenina.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS