L’Ajuntament aclareix dubtes sobre l’aigua contaminada de Riudecanyes

per: Paula Montalvo

El torn obert de preguntes ha generat moments de tensió, a causa de la crispació existent entre el veïnat

Aigua contaminada de Riudecanyes
Imatge de la reunió de l’Ajuntament amb els veïns de Riudecanyes

L’aigua contaminada de Riudecanyes ha motivat una reunió entre Ajuntament i veïns aquest dimarts a la sala d’actes de la Societat Recreativa de Riudecanyes. Fa setmanes que la ciutadania es mostra preocupada per l’estat de l’aigua, i més després que la setmana passada se’ls enviés una carta.

La passada setmana, l’Ajuntament de Riudecanyes va fer arribar una carta a tots els seus veïns i veïnes on se’ls especificava que, no només no podien beure ni cuinar amb aigua de l’aixeta, sinó que també havien de reduir el temps a la dutxa per les toxines que aquesta podia desprendre.

Ajuntament i ciutadania aborden el problema de l’aigua contaminada de Riudecanyes

En aquesta reunió, a més dels veïns interessats en aquesta problemàtica, hi han assistit l’alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé, com representants de Comaigua, l’empresa encarregada de la gestió d’aquest recurs al Consell Comarcal del Baix Camp.

Tensió en el torn obert de preguntes

Durant la reunió, en primera instància, les autoritats han exposat punt per punt aquesta problemàtica. Un públic format per més de 150 persones ha seguit, en calma i atentament, les explicacions de l’alcalde, com de la representant de l’empresa comarcal d’aigua, Comaigua.

La crispació i el nerviosisme han arribat amb el torn obert de preguntes. Moment que els assistents han aprofitat per exposar la situació que viuen en l’actualitat. Entre altres, una parella ha volgut aportar part de la canonada que connecta amb casa seva, per demostrar la gran quantitat de matèria que s’hi acumula dia rere dia.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS