Més de 22 dotacions de Bombers busquen un home desaparegut a l’Hospitalet

per: Redacció

Els Mossos d’Esquadra confirmen que s’ha trobat un cos sense vida durant l’operatiu de cerca que no s’ha identificat

home desaparegut a l'Hospitalet
Imatge d’arxiu d’un camió de Bombers

Des de dilluns a la tarda s’ha desplegat un ampli dispositiu per trobar un home desaparegut a l’Hospitalet. L’home té 32 anys i ha desaparegut aquest dilluns al terme municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Els Bombers de la Generalitat han activat 20 dotacions terrestres, dues d’aèries, drons, operatius canins, el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), i el GRAE subaquàtic. També participen en el dispositiu unitats de Salvament Marítim, dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i del SEM.

Troben un cos sense vida durant l’operatiu de cerca de l’home desaparegut a l’Hospitalet

Segons algunes fonts, i informacions publicades en diversos mitjans, hauria sortit de ruta excursionista després de deixar el cotxe al càmping El Templo del Sol. És en aquest espai on va començar la cerca, que ha anat desplegant-se per la zona litoral i marítima, com entre els nuclis de l’Hospitalet i de Vandellòs.

Durant l’operatiu de cerca s’hauria trobat el cos sense vida d’un home. Els Mossos d’Esquadra confirmen aquest fet, alhora que subratllen que encara es treballa per identificar-lo. Per tant, a hores d’ara es manté el dispositiu en marxa.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS