La prèvia del cap de setmana esportiu del 28 i 29 de setembre

per: Joel Gomis Cos

Doble cita futbolística a l’Estadi Municipal: dissabte a la tarda, el Reus FCR rep el Peralada; i diumenge al matí, el Reus Femení se les veurà amb el Barça C.

Cap de setmana esportiu amb protagonisme futbolístic. Després de dues victòries consecutives, el Reus FCR vol aconseguir la tercera. Els de Marc Carrasco s’enfronten al Peralada en la quarta jornada de la Tercera Federació. Per aquest duel, el tècnic recupera Pol Fernández i Hugo Moreno, però sap que no podrà comptar ni amb Ricard Robledo ni tampoc amb Nico Díaz. El Reus-Peralada es jugarà aquest dissabte a l’Estadi (19:00 h).

Pel que fa al Reus Femení, les roigs-i-negres se les veuran amb el Barça C diumenge al matí (12:00 h). Partit marcat per la solidaritat, ja que el club vendrà entrades a dos euros en benefici del Nou Refugi Baix Camp. A més a més, l’entitat també retrà homenatge a Sílvia Roca, exfutbolista reusenca que va guanyar la primera lliga de futbol. El Reus vol deixar enrere la desfeta al camp del Sant Cugat sumant els primers tres punts de la temporada.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS