El Fortuny s’omple de ràdio amb Andreu Buenafuente

per: Laura Roig

Arriba a Reus ‘La ràdio que em va parir’, un monòleg de l’humorista reusenc Andreu Buenafuente

Anècdotes, humor, vivències personals, i un repàs de moments històrics de la ràdio barrejats amb ironia sobre els diferents gèneres i locutors que els han protagonitzat. Això és en essència La ràdio que em va parir, el monòleg d’Andreu Buenafuente que, durant prop d’una hora i mitja, ha divertit a un públic que ha omplert tot el Teatre Fortuny. Per Buenafuente ha estat una funció molt especial ja que Reus és, per ell, la ciutat on va començar tot, i això s’ha notat amb la complicitat amb el públic.

L’espectacle, de producció pròpia d’El Terrat, és un homenatge al mitjà radiofònic, però també un cúmul d’experiències i agraïments. Tot plegat en un monòleg ple de referències a persones, algunes de les quals es trobaven entre el públic, i que han format part de la vida de Buenafuente tant a nivell personal com professional.

Cent anys de ràdio

El muntatge s’emmarca en els 100 anys d’història de Ràdio Barcelona. L’efemèrida ha estat per Buenafuente l’excusa per “parlar del que més m’agrada, la ràdio”.

Després de 40 anys d’experiència a la ràdio i d’una dotzena de funcions a Barcelona, Buenafuente ha volgut oferir l’espectacle al públic reusenc, ciutat on va viure els seus inicis radiofònics com a periodista esportiu. Properament el muntatge es podrà veure també a Girona, en el festival Temporada Alta.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS