Desenllaç cruel pel Reus Femení (0-1)

per: Joel Gomis Cos

L’equip d’Adrián Calderón fa un gran partit contra el Barça C, però les blaugranes s’emporten els tres punts amb un gol en l’últim minut.

REUS FEMENÍ

Posada en escena molt bona del Reus Femení a l’Estadi. L’equip dirigit per Adrián Calderón ha competit de tu a tu al Barça C, conjunt cridat a aconseguir l’ascens de categoria i que ve de dos ascensos consecutius sense perdre cap partit. Després de la derrota a Sant Cugat, les locals han fet una passada endavant en defensa i s’han mantingut sòlides durant tot el duel.

De fet, quan el conjunt culer s’apropava a la porteria reusenca, es topava amb una inspirada Kira Arasa, una de les millors jugadores del duel. Arasa, però, no ha pogut evitar que el Barça C s’emportés els tres punts en el temps afegit a la sortida d’un córner. Laia Guerrero, de cap, ha donat la victòria a les visitants (0-1).

Derrota dolorosa, però que marca el camí a seguir pel conjunt de la capital del Baix Camp. El Reus Femení encara no ha sumat cap punt aquest curs, i buscarà la primera victòria de la temporada al camp del Mataró.

Partit solidari

El duel entre reusenques i barcelonines ha estat marcat per la solidaritat: el club local ha venut entrades a dos euros en benefici del Nou Refugi Baix Camp. A més a més, les roigs-i-negres han homenatjat Sílvia Roca, exfutbolista reusenca que va guanyar la primera lliga de futbol.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix / La plantilla del Reus Femení amb l’exfutbolista Sílvia Roca.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS