Claqué i dansa urbana ocupen diversos espais de Reus

per: Laura Roig

El teatre Bartrina acull la 36a. Nit de Claqué, mentre que la plaça de la Llibertat esdevé l’escenari de la Reus Urban Dance Project

L’espectacle Liaison ha omplert l’escenari del teatre Bartrina de música i dansa, amb una vintena d’artistes de tres companyies professionals: la Chicago Tap Theatre, de Chicago, la Tapage, de Tolosa, i la Tap Olé, de Barcelona. El muntatge, que s’ha pogut veure en el marc de la 36a Nit de Claqué, ha vingut directament de França, i no es durà a terme a cap més escenari de l’estat espanyol.

‘Reus Urban Dance Project’ s’instal·la a la plaça de la Llibertat

La dansa, però, també ha estat protagonista a la plaça de la Llibertat, en el marc de la Reus Urban Dance Project. Un concurs de dansa urbana, en format de batalla per parelles, ha aplegat 25 concursants dividits en dues categories segons l’edat: la kids, d’infants de fins a 12 anys, i la youth, de joves d’entre 13 i 18 anys. Paral·lelament a la Battle all styles, l’artista Trifón ha pintat un grafiti. La jornada, que havia començat amb un matí de masterclass, ha finalitzat amb l’exhibició de dansa urbana per part de diverses escoles del Camp de Tarragona, i l’actuació de la companyia Roots, dirigida per Ruth Prim.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS